ITKAS pusat pengumpulan ilmu intelektual awam - Mohd Zaki, Ahmad (2021)
PEKAN, 12 Mac 2021 - Penubuhan Institut Tamadun dan Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) merupakan salah satu anjakan dalam pembentukan ekosistem universiti yang dapat mengoptimumkan manfaat keberadaan UMP di negeri Pahang.