Covid 19 Manfaatkan masa dan peluang tambah nilai pelajar - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 12 Mac 2021 – Kerja separuh masa atau sambilan bukanlah suatu situasi asing bagi pelajar universiti yang rata-rata ingin mencari pendapatan sampingan bagi menampung perbelanjaan harian. Ia juga bertujuan untuk mengutip pengalaman yang sangat berharga untuk dijadikan modal bagi memperoleh pekerjaan sebenar sebaik tamat pengajian nanti.