Peluang pekerjaan buat pasukan sukarelawan UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 8 Mac 2021– Penyertaan para pelajar dalam pasukan sukarelawan keselamatan negara telah banyak menyumbang kepada peningkatan kebolehpasaran graduan dalam pekerjaan sebaik sahaja mereka tamat pengajian