Yayasan UMP terima infak 32,000 naskhah buku bernilai RM200,000 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 11 Mac 2021 - Yayasan UMP menerima sumbangan infak sebanyak 32,000 naskhah buku latihan Kelas al-Quran dan Fardhu Ain (KAFA) bernilai RM200,000.00 hasil kerjasama pihak SME Corporation Malaysia dan Fateh Resources Holdings Sdn. Bhd. yang merupakan pengedar tunggal buku-buku agama KAFA serta penerbitan Syarikat Fargoes Sdn. Bhd.