Warga tempatan digalak sertai sektor binaan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Kuala Lumpur: Kementerian Kerja Raya (KKR) menggalakkan warga tempatan hilang pekerjaan akibat penularan COVID-19, untuk menyertai sektor pembinaan yang klni berdepan kekurangan tenaga pekerja.