Tarikan baharu inisiatif penghijauan kampus lestari UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 2 Mac 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalankan inisiatif penghijauan kampus melibatkan kawasan penanaman pokok, kawasan hutan dan kawasan lapang yang ditumbuhi tumbuhan semula jadi.