6 subjek UMP tersenarai dalam Penarafan QS World 21 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 4 Mac 2021 - Enam subjek Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai dalam penarafan QS World University Rankings by Subject 2021 yang telah diumumkan pada hari ini.