Kolaborasi UMP, Abyres dalam Program 2u2i - Siti Zanariah, Satari (2021)
PEKAN, 3 Mac 2021 – Seiring dengan transformasi digital dalam Revolusi Perindustrian (IR 4.0) bagi melahirkan graduan yang mahir dan holistik, Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menjalinkan kerjasama strategik dengan rakan industrinya iaitu Abyres Enterprise Technologies Sdn. Bhd. (Abyres) bagi penempatan latihan industri (LI) program 2u2i UMP.