UMP meterai hubungan kerjasama dengan Hadhramout University - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 2 Mac 2021 - Jalinan kerjasama erat Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Hadhramout University (HU) Yaman bakal memanfatkan bidang akademik dan penyelidikan membabitkan kedua-dua universiti.