4,070 pelajar UMP dijangka kembali ke kampus berperingkat - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Seramai 4,070 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) termasuk dari Sabah dan Sarawak dijangka kembali ke kampus secara berperingkat bermula Sabtu lalu hingga 21 Mac ini.