6 subjek UMP tersenarai QS World University Rankings 2021 - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN: Enam subjek Universiti Malaysia Pahang (UMP) tersenarai dalam penarafan QS World University Rankings by Subject 2021 yang diumumkan, semalam.