Enam bidang pengajian UMP tersenarai dalam penarafan QS World 21 - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melakar kejayaan membanggakan apabila enam bidang pengajian yang ditawarkan universiti itu tersenarai dalam Penarafan 'QS World University Rankings' oleh Subject 2021 (QS World 21) pada Khamis.