ABMS tingkat keyakinan klien - Nor'afiza, Saim (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
Hari ini, genap 17 tahun penubuhan Institut Integriti Malaysia (IIM). Ditubuhkan pada 2004 bertujuan melaksanakan Pelan Integriti Nasional (PIN), kini diganti dengan Pelan Antirasuah Nasional (NACP) sebagai pelan pelengkap PIN.