Empower ECER perkasa teknik jawab soalan calon SPM - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Kuantan: Kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) menerusi Program Latihan Akademik empower ECER membantu pelajar yang tidak berkemampuan menyertai program itu.