Pusat Kokurikulum UMP bakal dijenamakan dengan nama baharu - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 22 Februari 2021 - Bangunan Pusat Kokurikulum Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terletak di UMP Pekan telah siap sepenuhnya dan bakal dijenamakan dengan nama baharu selari dengan peranan pusat itu pada masa akan datang.