Prof. Madya Dr. Jaya Vejayan hasilkan kapsul Bio-Root Tok Ali - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Madya Dr. Jaya Vejayan a/l Palliah, 49, telah menghasilkan produk kapsul herba Bio-Root Tok Ali bagi meningkatkan stamina dan kecerdasan kaum lelaki.