Pelajar UMP disaran patuh SOP kembali ke kampus - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
KUANTAN, 23 Februari 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menasihatkan pelajar agar mematuhi Prosedur Operasi Standard (SOP) setelah diberi kebenaran untuk kembali ke kampus secara fizikal.