PdPR UMP cipta studio berinovasi mudahkan pembelajaran dalam talian - Nursyazwani, Saiful Sham; Afiezy, Azaman (Astro AWANI Network Sdn. Bhd., 2021)
KUALA LUMPUR : Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghasilkan satu studio berinovasi bagi memastikan pengajaran dan pembelajaran di rumah (PdPR) secara dalam talian lebih menarik dan interaktif.