Persediaan terima kemasukan mahasiswa mulai 6 Mac depan, UMP laksana simulasi kemasukan pelajar - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan simulasi saringan kemasukan pelajar ke kampus di Pekan dan Gambang sebagai persediaan menerima kemasukan pelajar kembali ke kampus mulai 6 Mac depan.