Anak M Nasir tak malu tebar roti canai - Muhammad Zulsyamini, Sufian Suri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuala Kangsar: Pemegang Diploma Sains Komputer daripada sebuah universiti awam, Nor Aishah Mohd Nasir tidak pernah malu menjadi penebar roti canai di kedai makan diusahakannya di persisiran Jalan Sultan Iskandar Shah, berdekatan Taman Mayang Sari di sini.