642 Hari Mengupas Watak Pentadbir Hari Ini - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (2021)
Bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana mengurniakan kesihatan yang terbaik untuk kita meneruskan agenda kehidupan kita di bumi Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang kita cintai. Mungkin rakan-rakan sekalian tertanya-tanya apa yang dimaksudkan dengan 642 hari? 642 hari juga bersamaan dengan 1 tahun 277 hari, kurang 88 hari mencukupkan angka dua tahun. Kita tinggalkan dahulu angka ini kerana ada perkara yang lebih penting untuk dibincangkan.