Adaptasi faktor kemanusiaan dalam memperkukuh ekosistem universiti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 16 Februari 2021 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Ir. Dr. Wan Azhar Wan Yusoff menasihatkan seluruh warga UMP agar segera menggerakkan faktor kemanusiaan dalam mengadaptasi ekosistem universiti yang dilihat kini agak berbeza berbanding keadaan tradisi selari dengan kepesatan perkembangan global hari ini.