UMP jalankan simulasi kemasukan pelajar ke kampus - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 11 Februari 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan simulasi saringan kemasukan pelajar ke kampus di Pekan dan Gambang sebagai persediaan menerima kemasukan pelajar kembali ke kampus mulai 6 Mac depan.