Kejuruteraan bioperubatan revolusi dunia kesihatan - Mohd Azrul Hisham, Mohd Adib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Dalam era Revolusi lndustri 4.0 (1R4.0), kesinambungan antara bidang teknologi kejuruteraan dan bioperubatan tidak asing Iagi dalam kominiti penyelidik hari ini