Manfaat kreativiti teknologi seni bina tangani impak banjir - Azizul Helmi, Sofian (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Negara kita kerap dilanda banjir terutama negeri Pantai Timur. Namun, corak taburan hujan dan kejadian banjir kini semakin sukar diramal.