Yayasan UMP sedia kelengkapan sekolah 104 pelajar - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
KUANTAN: Yayasan Universiti Malaysia Pahang (UMP) tampil membantu menyediakan kelengkapan persekolahan kepada 104 anak kakitangan pusat pengajian tinggi berkenaan.