Inovasi pensyarah UMP bangunkan kandungan digital PdP - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
KUANTAN: Bagi melahirkan graduan berkualiti dalam norma baharu ketika berdepan pandemik COVID-19, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif menghasilkan sebuah studio berinovasi.