Mayat pelajar UMP ditemukan - Abdul Rashid, Abdul Rahman (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
JERANTUT – Mayat pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) Ukai Iskandar Zulkarnain,23, yang hilang dibawa arus di Kampung Gintong di sini kelmarin ditemukan pagi tadi.