Pelajar UMP dihanyutkan air deras masih belum ditemui - Roselan, Ab Malek (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
JERANTUT: Pelajar Fakulti Komputeran Universiti Malaysia Pahang (UMP), Uqail Iskandar Zulkarnain, yang masih hilang dipercayai lemas di Sungai Puas, dekat Kampung Gintong, kira kira 16 kilometer dari sini, tengah malam kelmarin masih belum ditemui.