Warga UMP doa Uqail Iskandar ditemui - Asrol, Awang (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Prihatin dengan nasib Uqail Iskandar Zulkernain yang masih hilang selepas dihanyutkan banjir kelmarin, Universiti Malaysia Pahang (UMP) tampil memberi sokongan kepada keluarga penuntut itu.