UMP belanja kelengkapan sekolah 52 anak yatim - Mohd Imran, Izzad (Fikrah Pahang Media & Event, 2021)
KUANTAN: “Terima kasih Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang sudi menyumbangkan kelengkapan persekolahan kepada tiga anak saya,” kata Nor Shahidah Ajizan, 39.