Ts. Aziman cipta aplikasi automasi pengurusan kehadiran pelajar peperiksaan akhir - Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
PEKAN, 9 Februari 2021 - Dalam Malaysia mendepani situasi pandemik Covid-19, kejujuran dan integriti merupakan satu asas penting dalam akademik iaitu melibatkan pelajar dan tenaga pengajar.