KPT dan UMP hulur sumbangan bantu keluarga pelajar - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
JERANTUT, 5 Februari 2021 - Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad hadir bertemu dan menyantuni keluarga Allahyarham Uqail Iskandar Zulkernain, pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang meninggal dunia bulan lalu.