Doa keselamatan dan kesejahteraan buat rakyat Malaysia - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 4 Februari 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Bacaan Yasin yang diadakan setiap hari Jumaat menerusi dalam talian menggunakan aplikasi Google Meet dan Facebook bagi memohon perlindungan daripada penularan wabak Covid-19 di negara ini.