6 kategori pelajar bagi kemasukan fizikal ke kampus UMP mulai 6 Mac secara berperingkat - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
KUANTAN, 5 Februari 2021 - Hanya enam kategori pelajar berkeperluan dibenarkan kembali ke kampus secara fizikal mengikut jadual yang telah ditetapkan dalam memastikan Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) dapat diteruskan secara efektif.