Kenyataan rasmi krisis Covid-19 pindaan tarikh kemasukan pelajar secara fizikal ke kampus pada semester II, sesi akademik 2020 2021 - UMP, PNC (2021)
1. Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung Kemasukan Pelajar Secara Fizikal ke Kampus Pada Semester II, 2020/2021 bertarikh 2 Februari 2021 dan berkaitan pengumuman kerajaan mengenai pelanjutan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi seluruh negeri kecuali Sarawak sehingga 18 Februari 2021