Kunjungan NC UMP beri semangat buat barisan hadapan - Khairul Salleh, Abdul Basit (2021)
KUANTAN, 2 Februari 2021 - Kunjungan Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Ir. Dr Wan Azhar Wan Yusoff ke Pusat Kesihatan UMP (PKU) Kampus Gambang baru-baru ini memberikan suntikan semangat buat barisan hadapan untuk terus menabur khidmat memastikan keselamatan dan kesejahteraan warga kampus.