UMP bangunkan studio inovasi PdP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Bagi melahirkan graduan berkualiti dalam norma baharu ketika berdepan pandemik COVID-19, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengambil inisiatif menghasilkan sebuah studio berinovasi.