Teruja pilih seragam baharu - Suliati, Asri (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Tidak hanya pandemik Covid-19, banjir yang melanda di beberapa negeri nyata memberi impak besar kepada ekonomi dan buat kebanyakan masyarakat termasuk golongan yang kurang berkemampuan.