Tunjuk bukti ada majoriti - Mohd Hafiz, Abd. Mutalib; Omar, Zin (Utusan Melayu (M) Bhd, 2021)
ARAU: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin perlu diberi peluang menyelesaikan isu kepercayaan dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) selepas seorang ahli Parlimen UMNO menarik sokongan terhadap beliau sekali gus boleh menyebabkan kerajaan tidak lagi memiliki majoriti.