UMP bantu ringankan beban keluarga mahasiswa akibat kediaman runtuh - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 5 Januari 2021 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyegerakan bantuan buat keluarga mahasiswa Fakulti Komputeran (FK), Nur Sufiah Hani Suhaimi yang kediamannya musnah di Taman Gambang Damai akibat runtuhan dalam kejadian awal pagi semalam dekat sini.