Banjir pembuka tirai tahun baharu 2021 Kesan dan Kawalan Pencegahan - Azizul Helmi, Sofian (2021)
Ucapan tahniah dan azam tahun baharu 2021 hanya berlegar di media massa dan media sosial sekitar satu atau dua hari sahaja diikuti dengan tragedi banjir yang sudah menjadi acara tahunan terutama di negeri-negeri Pantai Timur. Namun, situasi berbeza pada tahun ini kerana ramai yang terjejas akibat banjir yang dilihat lebih teruk dan kita berada di dalam pandemik COVID-19.