Pelajar UMP pilih perwakilan minggu ini - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 12 Januari 2021 - Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dilaksanakan secara dalam talian (online) sejajar dengan usaha mengadaptasi norma baharu.