52 anak-anak terima kelengkapan sekolah baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 9 Januari 2021 - “Kami amat terharu apabila anak-anak berpeluang dapat kelengkapan pakaian sekolah baharu menerusi sumbangan ini,” luah ibu kepada tujuh cahaya mata, Nur Shahidah Adizan, 39 yang hadir bersama anaknya memilih kelengkapan sekolah dalam program Back to School di Pasar Raya Mydin Kuantan baru-baru ini.