Yayasan UMP agih sumbangan Back To School secara janji temu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
KUANTAN, 14 Januari 2021 – Seramai 104 orang anak-anak staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan keperluan persekolahan daripada Yayasan UMP atas keprihatinan universiti dalam meringankan perbelanjaan persekolahan anak-anak staf yang kurang berkemampuan.