Yayasan UMP terima sumbangan bantu mangsa banjir - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 14 Januari 2021 - Sumbangan 250 kit bantuan bencana berbentuk keperluan harian asas dan kebersihan diri termasuk beras, makanan kering, beg sekolah dan telekung antara yang diterima Yayasan UMP hasil sumbangan daripada Chemi-Con (M) Sdn. Bhd. untuk diagihkan kepada mangsa banjir di sekitar negeri Pahang.