Kolaborasi UMP Holdings dan Yayasan UMP bantu komuniti terkesan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 19 Januari 2021 - Bersimpati dengan nasib mereka yang terkesan akibat banjir, banyak pihak menghulurkan bantuan dengan memberi sumbangan pelbagai barangan keperluan untuk dimanfaatkan mangsa banjir di negeri Pahang.