Skuad Sukarelawan UMP sumbang khidmat bakti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 22 Januari 2021 – Sedih mengenangkan rumah-rumah mangsa banjir yang teruk dilanda banjir dan simpati dengan nasib mereka yang ditimpa kesusahan telah mendorong seramai 209 sukarelawan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendaftar secara sukarela untuk turut menyumbang bakti dalam misi kemanusiaan ini.