Pensyarah FTKEE bangunkan kandungan digital untuk PdP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 25 Januari 2021 - Peranan universiti pada hari ini dilihat semakin mencabar. Tatkala Institusi Pengajian Tinggi (IPT) berusaha keras menghasilkan graduan berkualiti bagi memenuhi keperluan pasaran pekerjaan seiring dengan Revolusi Perindustrian (IR4.0), mereka juga berdepan cabaran penularan pandemik COVID-19 di seluruh dunia.