COVID 19 Norma Baharu dalam Pengajaran dan Pembelajaran - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
Serangan Pandemik COVID-19 telah mengubah corak kehidupan manusia, merencatkan pertumbuhan ekonomi dan turut menjejaskan sistem pendidikan. Jika dahulu aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) secara konvensional namun kini sebaliknya apabila dunia pendidikan berada dalam alam maya.